You deserve it!

Thuiskomen bij mezelf

Mijn eerste reis door de woestijn met Sandra en Barbara was zo bijzonder dat ik dacht: “Dit gun ik echt iedere vrouw”. En ik was niet de enige die dit dacht. Uit onze gezamenlijke passie voor reizen en het ondersteunen van mensen bij hun zoektocht naar hun eigen weg in dit leven, is deze reis ontstaan. Tijdens het wandelen kon ik mijn gedachten heerlijk de vrije loop laten. De drukte in mijn hoofd over alledaagse zaken maakte langzaam aan plaats voor wezenlijke vragen; vragen over wie ik wil zijn, wat het unieke is aan mij en wat ik wil toevoegen aan deze wereld. En ook wat mij soms weerhoudt om werkelijk mijn eigen pad te lopen. Er was ruimte waarin dingen konden ontstaan. Ik heb hele intense gesprekken gevoerd met andere sisters bij het kampvuur. Ieder van hen heeft mij gevoed en weer een stapje verder geholpen in mijn eigen stuk. Het was echt thuiskomen bij mezelf.

De eenvoud, de puurheid, de stilte van de woestijn, het eten dat met liefde en aandacht voor ons gemaakt werd, volledig verzorgd worden, het contact met de sisters…..Het was een onvergetelijke reis die ik elke vrouw gun! You deserve it!

Marije