Ontdek wat deze Sahara and Sea reis met jou doet

Laat je meevoeren via de Atlas, de woestijn naar de zee.

Lees wat deze Sahara and Sea reis zo bijzonder maakt...

Laat je meevoeren door de magische woestijn naar de mythische zee

Wil jij terugkeren naar de basis? Wil jij fijne energie opdoen? Wil je de mooiste plekjes van Marokko ontdekken? Sandra neemt je graag mee op deze bijzondere Sahara and Sea roadtrip mee door het magische Marokko. Volledig verzorgd, met adembenemende zonsondergangen, warme gesprekken bij het kampvuur, helemaal tot jezelf komen in bijzondere natuur, genieten in een hamam en overnachten in een traditionele Marokkaanse riad.

Wil jij ervaren wat deze prachtige Sahara and Sea reis met jou doet? Meld je dan snel aan want, deze Sahara and Sea reis wordt slechts enkele keren per jaar aangeboden.

 

Hoe ziet de Sahara and Sea reis er uit?

Een unieke reis langs bijzondere plekjes.

Het programma

Dag 1

In ongeveer 3,5 uur vlieg je naar Marrakech. Je wordt opgehaald en verblijft in de bergen in Teleout. Je voelt je direct opgenomen door het mooie landschap. We slapen in een uniek familiehostel, met ’s avonds sterrenkijken op het prachtige dakterras.

Dag 2

De tweede dag begint in Teleout en verloopt via de hoge Atlas, door de prachtige Onila valley. Onderweg stoppen we bij Ait Ben Hadou en nemen we de weg naar Ouarzazate. We lopen een stuk door mooi rotsachtig terrein. In Ouarzazate verblijven we in een familie riad, een traditioneel Marrokaans huis met binnentuin. We sluiten deze bijzondere dag af met een diner op het plein van Ouarzazate.

Dag 3

We starten in Ouarzazate, waar we in de ochtend vertrekken en langs de mooiste palmbomen voeren, dwars door de Rozenvallei naar Boutaghrar. We bezoeken een dorp, boerderijen en prachtige tuinen. We lopen door rood rotsachtig terrein naar de rivier, waarin je een verfrissende duik kunt nemen.

Dag 4

We rijden de volgende dag off-road naar de vruchtbare Dades-vallei, 35 km magisch landschap, langs rode bergen, verdwaalde kuddes geiten, dorpen en rivieren. We wandelen dan tussen de prachtig gevormde rode rotsen van Les Pattes de Singe, of Berbère Boda. We hebben lunch in Nkob.

Dag 5

We vervolgen onze route door de zwarte canyon en rijden richting M’hmid. We vervolgen onze weg via de wilde natuur en bij de zonsondergang drinken we traditionele thee bij de hoge duinen van Chegaga. Een magische
avond bij het kampvuur staat op jou te wachten.

Dag 6

In Chegaga is het mogelijk om een kamelentocht te maken en een hike. Vervolgens gaan we verder via de wilde woestijn. We pakken een stukje Parijs-Dakar en rusten bij een oase. Onderweg genieten we van prachtige Argan bomen. ’s Avonds arriveren we bij een heus Berbers paradijs.

Dag 7

Vanuit onze verborgen vallei gaan we via onbekende wegen richting zee, richting Taghazout en Essaourira. We eten heerlijke vis, vers uit de zee. We bezoeken de souk en eten in de avond wat we op de markt vers kopen. Een hamam en Berber massage hoort erbij :-).

Dag 8

Terug naar Marrakech. Onderweg is er gelegenheid om te stoppen, iets te drinken en te genieten van het landschap.

Wandel retraite Marokko

Wat zeggen anderen over deze reis?

Ervaar het zelf.

"Overweldigend!"

“Overweldigend! Zo heb ik ‘Sahara and Sea’ ervaren. Begin maart onder de bezielende leiding van Marokko specialist Sandra het Atlasgebergte, de Sahara en de zee (her)ontdekt. Prachtige natuur, onontdekte plekken, geweldig gezelschap, intense gesprekken, maar vooral een herinnering voor het leven. Voor geen goud had ik deze ervaring willen missen. Het heeft me rust gebracht, een nieuwe blik op het leven en vooral veel vertrouwen voor de toekomst. Gun jezelf dit cadeautje!”

Esther Lutteman

Gun jij jezelf een bijzondere ervaring?

Ga met me mee.

Data & Praktische informatie

Vertrek

Vertrek is het hele jaar door mogelijk. 

Ervaring

Een basis conditie is voldoende. We wisselen lopen af met 4×4 rijden om onbekende wegen en hoge passen te kunnen nemen en een goede afstand te kunnen afleggen. Er is genoeg me-time en ruimte om het programma maatwerk te maken.

Investering

Neem contact op voor een gedetailleerde prijs, excl. vliegticket (de vlucht boek je zelf). 

Wat neem je mee en wat laat je thuis?

Tijdens een kennismakingsgesprek zal ik je goed informeren over kleding, schoeisel, inentingen, slaapspullen, handige gadgets, te boeken vlucht etc. Er is dan ook alle gelegenheid voor jouw vragen. Voor Marokko is geen visum nodig.

Begeleiding Retraite

Neem contact met mij op

Ben je geïnteresseerd? Wil je mee? Of heb je vragen? Neem gerust met mij contact op.

Het privacybeleid van Sisters Travel en hoe wij omgaan met jouw gegevens lees je hier.

KvK nummer: 78075149.    

Rek nr: NL90 RABO 0356 0944 56 t.n.v. Sisters Travel

BTW-identificatienummer: NL861255422B01

Mail, bel of app mij!

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.