Coach Barbara Verbeek

Barbara Verbeek

De ondernemende dromer

Mijn verhaal

De reizen die Sisters Travel aanbiedt,  zijn de reizen die ik zelf wil maken. Mijn passies komen erin samen. Ik ben opgegroeid in de omgeving van Zutphen aan de IJssel. Als kind vond ik het al heerlijk om te genieten van de zon, strand, wind, water, de natuur en de sterren. Op jonge leeftijd trok ik erop uit naar de bergen en de zee en toen ik ouder was ging ik op avontuur naar andere landen. Nu reis ik met mijn 3 kinderen en leer ik ze plezier te hebben in het ‘samen onderweg’ zijn. Ik combineer mijn leuke baan bij de overheid (focus op onderwijs) met coachen en reizen. In Sisters Travel komt het als vanzelf samen.

In mijn coachpraktijk help ik mensen in hun kracht te komen, mijn (persoonlijke) ervaringen zoals mijn scheiding maakt dat ik veel kennis heb van het omgaan met codependentie, narcisme en relatieverslaving.

Ik als Travel Coach

 • Zorgvuldig
 • Positief
 • Helpend
 • Lief
 • Levenservaring
 • Genieter

Mijn mooiste moment van de dag

De mooiste momenten in de woestijn zijn voor mij slapen en ontwaken onder de sterrenhemel in de eindeloze leegte. Tussen zoveel (vallende) sterren te zijn is magisch. Ik voel me dan verbonden met alles en besef me dan dat ik maar een klein onderdeel ben. Hierdoor kan ik me gemakkelijker overgeven aan het leven.

Go with the flow. Life is what happens, while you’re busy making other plans.

Begeleiding Retraite
woestijn magie

Sandra Verbeek

De rebellerende engel

Mijn verhaal

Sinds mijn vroeg jeugd ben ik op zoek naar vrijheid. Ik ben daarvoor vaak uit mijn comfortzone gestapt. Ik zoek mijn eigen weg en ga daarbij avontuurlijke keuzes niet uit de weg. Tijdens mijn eerste droombaan bij de KLM mocht ik de hele wereld over reizen om bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen. Het reizen verruimde mijn bewustzijn. Ik neem niets meer voor lief. Ik ben onderweg steeds meer gaan vertrouwen op mijn eigen hartsverlangens en intuïtie. Ik ben nu als zelfstandig ondernemer met mijn gezin in Brabant geland. Mijn levenservaringen als reiziger, trainer en coach komen samen in deze reis.

Ik als Travel Coach

 • In contact (met de sisters én met de locals)
 • Geïnteresseerd (in andere culturen)
 • Enthousiast
 • Kritisch (ik houd niet van half werk)
 • Nieuwsgierig & betrokken (met compassie)
 • Ontregelend (dingen van een andere kant bekijken)

Mijn mooiste moment van de dag

De mooiste tijd van de dag is voor mij het moment vóór het slapen gaan. Het is dan heel stil in het kamp. De zon is onder, iedereen ligt op zijn slaapplek, hier en daar rommelt iemand in zijn tas, je hoort een kameel kuchen en de maan schijnt aan een donkere hemel. Het is een bijzonder rijk gevoel dat de hele nacht nog voor me ligt. Ik ben een keer bewust wakker gebleven en ik voelde me zo verbonden met alles; ik voelde me heel klein en heel groot, bang en veilig, alles tegelijkertijd. “Euforische ontheemdheid” vat mijn gevoel goed samen.

Een pad ontstaat door er op te lopen.