Begeleiding

Hoe wij jou begeleiden
Wij zijn er voor jou

Professioneel begeleiding op maat

Coaches

Sandra, Barbara en Marije begeleiden de reizen in wisselende samenstelling. Zij zijn alledrie professionele coaches met veel reiservaring. Onder het kopje ‘Wie zijn wij’ lees je meer over onze achtergrond, werkwijze en passie. Onder het kopje ‘Praktisch’ kun je de data van de reizen vinden en wie van ons de reis begeleid. 

Vooraf

Vooraf nodigen we je uit voor een kennismakingsbijeenkomst met alle vrouwen die meegaan. We informeren je over de inhoud van de reis, delen praktische zaken en we wisselen uit waarom eenieder meegaat. We spreken over wensen, verlangens, behoeften en er is ruimte voor allerlei vragen.

Onze rol tijdens de reis

Wij organiseren de reis voor jullie. Wij reiken gedurende de reis oefeningen, yoga, meditatie en rituelen aan die dienend kunnen zijn aan jouw proces. We nodigen je uit om te delen over je ervaringen, worstelingen en inzichten. Daarnaast zijn wij beschikbaar voor individuele gesprekken. We hebben geen strak programma, wel een programma afgestemd op de behoeften van de groep en wat er leeft. Onze ervaring is dat er als vanzelf een ontspannen sfeer ontstaat, met diepgang humor en warmte. 

Na de reis

Na 6-8 weken komen we bijeen om met elkaar terug te blikken op de reis en te delen hoe een ieder zijn wensen in de praktijk heeft kunnen brengen.

 

De Berber Crew, bestaande uit onze gids Adbul, de koks en kamelendrijvers ondersteunen ons. ‘s Ochtends maakten ze heerlijk vers brood voor ons!

Data

  • 9-14 November 2020 - Sandra, Marije & Barbara
  • 14-20 Maart 2021- Sandra & Barbara
  • 14-20 Maart 2021- Sandra & Marije

De coaches

Wil je meer weten over ons? Klik dan hier.

Groepsreis op maat

Heb je zelf een groep dames met wie je deze bijzondere reis door de woestijn wilt maken? Wij kunnen ook voor jou een groepsreis op maat maken.